neljapäev, 31. jaanuar 2019

Täna , 23. jaanuaril toimus meie õpetajatele Vaikuseminutite koolituse teine õppepäev. Jagasime kogemusi ja õppisime kuidas lapsed saaks rohkem ellu kohalolu ja tasakaalu luua ning kuidas arendada enesejuhtimist. Aitäh meie koolitajale Matti Orav. Oli asjalik ja põnev päev!
VAIKUSEMINUTID – tähelepanu ja meelerahu harjutused kõigile www.vaikuseminutid.ee


Vesiroosi kõrgushüppevõistlused

21.-25. jaanuarini toimusid lasteaias traditsioonilised Vesiroosi kõrgushüppevõistlused. Oma võimed said proovile panna 9 rühma lapsed. Iga lapse pingutus oli tähelepanu väärt ja esimese diplomi saamine tõi paljudele rõõmu ja elevust. Sündis ka lasteaia rekord - 95 cm - mille ületasid kaks vahvat tüdrukut.
Aitäh liikumisõpetaja Annele, Vesiroosi kõrgushüppe võistluste korraldamise eest!

Lõpurühmad Muusika - ja teatri



Teisipäeval (29.01) külastasid Krõllid ja Naerulinnud Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumi. Giid Anu tutvustas vanaaegseid mehaanilisi pille ja näitas, kuidas neid kasutatakse. Õppekäik oli igati hariv ja tore.


Karneval - Maad ja rahvad

Eile, 30.jaanuaril toimus Tln.Vesiroosi Lasteaias suurejooneline karneval - Maad ja rahvad! Kõikidel rühmadel avanes võimalus tutvustada teistele lasteaiakaaslastele ühte riiki või rahvust - kultuuri, kombeid, eripära. Täname vahvaid lapsi, tublisid õpetajaid ning suur tänu lastevanematele kostüümide eest!
Meeleolukas karneval jääb kauaks meelde kõigile!