teisipäev, 8. jaanuar 2019

Kolmekuningapäev

Seitsmenda jaanuari hommikulkogunesid lasteaia saali kõik kaunid printsid ja printsessid, et üheskoos tähistada kolmekuningapäeva ehk jõuluaja lõppu. Päkapikud Heli ja Liisa, tulid veel viimast korda piiluma, kas lapsed ikka mäletavad jõulupühadeks õpitud ilusaid jõululaule ja tantse. Saalis jätsime hüvasti oma jõulupuuga, et järgmisel aastal taaskord temast üheskoos rõõmu tunda.








Tahma-Toomas

Tänasel toomapäeval oli meie majas näha Tahma-Toomast. Et ukse juures seisev Tahma-Toomas tähendas, et pere on laisk ja lohakas, siis püüti seda oma ukse juures kiiresti teise pere ukse juurde viia. Meie majas liikus Toomas eriti kiirelt ja lõpuks kadus teistele jahimaadele. Näha on, et Vesiroosi rühmad on viksid ja viisakad.



Kohtumine Logistikapataljoni sõduritega

Täna, 19. detsembril oli meie lasteaia lastel lõunauinak palju põnevam, sest unejuttu lugesid sõbrad Logistikapataljonist. Toimus traditsiooniline jõulukohtumine Logistikapataljoni ajateenijatega, kuid seekord meie juures lasteaias. Pakkusime sõpradele väikese jõuluetenduse ja Tähetäpside ja Krõllide küpsetatud piparkooke. Meile anti üle Logistikapataljoni poolt koos juhtnööridega üle nn "Special delivery". Aitäh koos veedetud aja eest ning kindlasti on need jõulud teistsugused meie kõigi jaoks. Jätkame traditsioone ja järgmine kohtumine juba laulupäeval.




Krõllid Tallinna Jõuluturul

Krõllid külastasidTallinna vanalinna jõuluturgu. Tutvusid seal müüdavate kaupadega, nautisid jõuluaega, tundsid jõulurõõmu.