neljapäev, 21. juuni 2018

„SadaSäraSilma“



Lastekaitsepäeval, 1. juunil kell 12 vallutasid Vabaduse väljaku 1000 laulvat mudilast. Teoks sai ülelinnaline lasteaedade laulupidu „SadaSäraSilma“, mis oli pühendatud Eesti Vabariigi sajandijuubelile ning Tallinna alushariduse 100. aastapäevale. Pidu korraldasid Tallinna Haridusamet ja lasteaiad. Peo kavas oli kümme lastelaulu, mida ilmestasid toredad liikumisseaded. Lapsi saatis Urmas Lattikase ansambel, dirigeeris Raul Talmar. Mudilaste laulupidu oli osaks ka tänavusest Vanalinnapäevade programmist. Pidu algas rongkäiguga Vabaduse väljakul. Kuulama ja vaatama olid oodatud kõik huvilised.

Aitäh Pardikeste ja Rohutirtsude poisid- tüdrukud, õpetajad Janne ja Iivi ning abiline Anne! Tegime vahva peo!

Võimlemispidu täies hoos - kõik Vesiroosi võimlejad koos.

Aitäh meie vahvatele "jonni" lastele ja igatsuse naistele! Aitäh juhendajatele ja Krõlli rühma vanematele! Oli ülilahe päev! Selle aasta emotsioonid ja tunded on välja elatud. Jäänud on vahva mälestus. Järgmine aasta võimleme taas! Uued tantsud, uued emotsioonid.

V Mustamäe erirühmade sportmängud.

Juba viiendat korda toimusid meie lasteaia eestvedamisel Mustamäe erirühmade sportmängud. Osalesid Vesiroosi Õunakese, Sõbrakese, Rõõmupesa ja Pallipõnni lasteaia rühmad. 
Hoolimata erilisest vihmasest hommikust olid lapsed rõõmsad ja Tiigri seltsis oli tore sportida. Kõik lapsed olid väga tublid ja saavutasid meie sportmängudel esimese koha. 
Pärast mänge oli väike piknik ja lastele kingitud mullitajad jäävad veel värvikaid elamusi jagama kogu suveks.

Naksitrallid Lääne-Harju politseijaoskonnas.

28.mail külastasid Naksitrallide rühma lapsed ning õpetajad Avatud Uste Nädala raames Lääne-Harju politseijaoskonda. Lastel avanes võimalus istuda politseiautos, tutvuda politseikoerte töö ja oskustega ning vaadata ringi politseimajas. Külaskäigu lõpetas ühine turvalisuse ja liiklusteemaline arutelu.








Altja- Mustoja matkapäev.

Naksitrallide rühma lapsed ja õpetajad osalesid KIK projekti raames Altja-Mustoja matkapäeval. Matkapäeval tutvusime Altja metsa ja mereranna loodusega. Vaatlesime puid, põõsaid, putukaid,  mere ääres elutsevaid linde, uurime palumetsas kasvavat taimestikku, mängisime keskkonnamänge.











Lõpurühmade jäätmepäev.

5. juunil osalesid Naksitrallide, Pardikeste ja Rohutirtsude rühma lapsed ja õpetajad vahval jäätmepäeval. Õppepäeva käigus oli esitatud lõbus ja kaasahaarav näitemäng koos praktilise õppetegevusega, millesse olid kaasatud ka lapsed. Tegevuse eesmärgiks oli teha lastele selgeks miks on jäätmete sorteerimine ja taaskasutamine vajalik ning kuidas hoida loodust puhtamana.





Aitäh, vahva projekti eest!

Naksitrallidest said tõelised kurgisõbrad. Täname Räpina aianduskooli vahva projekti eest ning kindlasti osaleme ka järgmisel korral. Kõige krooniks oleme meeldivalt üllatunud ja tänulikud tunnustuse eest projektipäeviku konkursil.

Veelkord,
suur aitäh!